Back Again

Ååååh! Nu har jag haft en dålig period igen. Har visserligen tränat lika mycket som innan, tre gånger /vecka, men maten har det gått dåligt med.
Vägde mig precis och vågen visade 65,8. Fan. Jag var nere på 59 innan jag åkte till malaga. Antagligen mest vattenkilo, men ändå.

Nu är det nya tag. Jag ska klara det nu! Jag orkar inte gå upp mer. Nu är det ner mot 55 som gäller. Hösten är kanske lättare? Inte så mycket fester (alkohol) eller glass och allt annat skit som hör sommaren till. Nu blir det ändring, pronto.

Plan:

65,8 26/8
63,5 4/9
60,5 18/9

Detta är målen för nu. Och DET SKA FÖLJAS!

Veckan

Veckan har  väl gått sådar, helt ärligt. Åt godis i tisdags, till bion. Men jag slängde nog hälften efteråt. Idag åt jag paj med sorbet på jobbet. Och det träningen igår blev inställd.

Men lite bra saker också: Jag känner mig lättare, har druckit överdrivet mycket grönt te och vatten, har bara ätit två gånger om dagen (idag bara en), har tränat två gånger. Så lite bra.

I helgen ska vi ut, det ska bli kul faktiskt. Ska träffa några kompisar som jag inte sett på säkert ett år. Hoppas de märker nån skillnad.

Nu ska jag kolla in alla era fantastiska bloggar, är ensam hemma :)

I'm Back!

Har inte skrivit på aslänge, har varit i spanien och så har jag gått upp en jävla massa också :(

Men nu blir det ändring. Har inte kollat runt på era bloggar heller´, inte förrens idag. Men nu blev jag så jävla sugen! Yes, box, here I come! 55 kg!

Har börjat dagen med en kopp grönt te, Gud, vad jag har saknat hungerkänslan i magen. Aldrig mer mätt.

Sitter ute bland andra folk nu under några veckor, så det blir svårt att kolla thinspo m.m. Men ajg ska försöka skriva iallafall!

Älskar er. Älskar detta.

RSS 2.0