Feedback

Nu har två personer från andra avdelningar påpekat att jag har gått ner i vikt! Känns super, men när de frågar mig så försöker jag bara säga att "jaså, det har jag inte själv märkt" typ. Vill inte säga liksom "ja tack, det har jag kämpat hårt för". Men det känns så jävla bra, att nån märker skillnad.

Denna veckan har gått bra hittills, åt bara sallad en gång igår och sedan tränade jag. Och idag blir det bara lunchen. Ingen träning dock, men jag ska tvätta vilket betyder spring i trappor (fyra våningar) upp och ner typ 2 miljoner gånger. Ska hämta vågen idag också, för nu jävlar vill jag verkligen veta hur mycket jag gått ner.

Hoppas det går bra för alla er andra! Keep up the good work, ladies :D

Ny vecka

Hej på er! Även om det blev en del kräng igår (pizza, fast på en fin restaurant, alltså inget flottig från pizzerian, och yoghurtglass) så är jag sjukt nöjd med helgen. Kan vara olika faktorer:

Gamla tajta kläder som jag provade i fredags, som blivit alldeles för stora
Att jag kunde ha strl small och 36 när jag povade kläder på shoppingrundan i lördags
Att jag inte åt nånting (förutom cider/öl/te) på lördagen
Att jag klarade av en hemmakväll framför tv:n i fredags, UTAN godis/chips/läsk. Blev bara en smoothie

Detta gör att  jag känner mig peppelipepp! Ska försöka hinna hämta vågen idag, men jag tror inte jag ska väga mig förrän på fredagmorgon. Känns som om jag kan ha gått upp lite under helgen ändå. Och på fredag har jag ju dessutom tränat tre gånger. Det blir nog bra!

Idag är min kollega sjuk (JAAAAA!) vilken betyder att det är fritt fram att skriva här och att kolla lite thinspovideor på youtube.

Det är träning idag, plus att efteråt måste jag skynda mig till fotbollen i Malmö så det blir nog ingen mat idag förutom salladen på jobbet såklart. Yes, denna vecka kommer bli fantastisk, I just know it!

Kram på er allihopa och lycka till i veckan!

Friday night

Jag hämtade ladrig vågen idag. Gissa varför? Min härliga kollega och jag hade sällskap till systemet och sedan skulle hon till den affär som min våg finns att hämta i. Och jag orkade inte förklara vad det var jag skulle hämta ut, eftersom det då hade blivit en jäkla massa frågor (kanske ska tillägga här att min kollega även är en av mina äldsta och närmaste vänner). Så ingen våg idag. Men jag har iallafall bara ätit sallad idag, och en bit vit fisk.

Provade lite kläder innan som har suttit sådär på gränsen till att man inte kan/borde ha dem på sig, och nu sitter de perfekt! Men tro inte att jag är nöjd. Det är bara en liten push i rätt riktning. Men det känns så bra när man verkligen ser resultat.

Har gjort en smoothie med filmjölk (3%) och hallon, tänkte dricka den sedan. Har räknat ut att det inte borde bli mer än 150 kcal, och jag kan ju knappast ha fått i mig mer än 400 kcal innan idag, så det borde vara lugnt. Eller? Jo, fan jag kommer antagligen (förhoppningsvis) inte äta något alls imorgon eftersom det är utgång på kvällen, så jag borde nog dricka den där jädrans smoothien ändå.

Måste också säga att det är skitkul med kommentarer! Alla verkar så söta och snälla och alla stöttar varandra så mycket! Det känns så mycket lättare när man vet att man inte är ensam :) PEPP!

Vågivågi

Nu har min våg kommit! Wiiihoo jag ska väga mig ikväll :)

Orkar inte skriva om mat nu, men det har gått ganska bra denna veckan och  imorse upptäckte jag att mina jeans som jag bruakr ha på jobbet men inte har ahft på länge satt mycket lösare :) Underbart!

Blir antagligen itgång på lördag, jävla skit. VILL INTE ALLS.

Gårdagens succé!

Fy fanken vad bra jag är! Igår åt jag inget mer än salladen på jobbet :) Men imorse kände jag mig hungrigare än någonsin...men det känns så skönt ändå, konstig känsla. Lite hatkärlek liksom...:)

Idag blir det träning, som vanligt på onsdagar. Efteråt ska en kompis ha tårtkalas, och jag måste nog ta en bit, annars lovar jag att det blir tjaffs. Men det är ju direkt efter träning så det borde inte vara så farligt.

Nu försökte min kollega precis kolla vad det var jag skrev. Jävla människa!

När jag kommer hem idag ska jag prova ett par shorts och se om de blivit lite större!


Förresten, dagens intag: sallad + två bitar sill + två små nypotatis + lite mögelost


Gå hem!

Ååååh! Har bara väntat på att min kollega ska gå, vågar knappt skriva här i bloggen när hon är här. Har liksom en annan blogg också, så när jag sitter och skriver hela tiden så frågar hon om jag uppdaterar min blogg, men det gör jag ju inte. Ajja, jobbigt är det iallafall.

Igår va en ganska bra dag. Åt bara på jobbet, och sedan tog jag två knäckisar med ost och gurka efter träningen. Jag vet, jag måste sluta äta efter träningen, men man blir så satans sugen!!! Också känns det liksom inte så farligt eftersom man precis har tränat. Men sedan efteråt så får jag värsta ångesten. Fan. Två koppar grönt te blev det också igår.

Idag blir det ingen träning, kanske tar jag en PW när jag kommer hem. Men jag ska på fotboll ikväll, så förhoppningsvis blir det ingen middag heller. Kan iallafall inte ta en korv eller nåt på matchen, vegeterian ju :)

Jag vill väga mig igen. Det är frustrerande att inte kunna hålla koll på vikten. Jag kan bara väga mig när jag är hos pappa, min våg har inte kommit ännu. Tänk så visar den nya vågen mycket högre än det andra? Fan, så får det inte vara!

Kom precis på att nästa vecka kommer jag inte kunna träna på måndagen. FAN!

Utgång? Nej, tack!

Usch, nu vill min kollega att vi ska ut på lördag. Men jag vill verkligen inte! Vill inte vill inte vill inte. Fan, funderar nästan på att göra en rövare och spela sjuk på lördag. Tror inte det finns nån annan utväg. Fan, jag vill verkligen inte vara bakis igen. Det räcker med varannan helg tycker jag. Det är ju när man är bakis som man äter sån jävla skit. Jag vill inte alls! Nej, det blir det inget av, säger jag bara! Nu måste jag bara våga också. Fan, mina kompisar har gjort så förr mot mig. Så det borde inte vara några problem. Nu måste jag sluta skriva för min kollega frågar vad jag skriver...

Snart!

Midsommar del 2

Hallå ja, helgen har gått sådär ur matsynpunkt, men jag vägde mig i lördagsmorse (alltså dagen efter mat och sprit) och då visade vågen 65,7!!! Jag hade alltså klarat mitt mål (66) till midsommar. Fy fan, det kändes för jävla bra :)

Jag glömde som vanligt bort att skylla på tandvärk i fredags, så det blev sill, lax, en skiva grovbröd, silltårta och jordgubbar med mjölk. Lyckades iallafall hålla mig undan chipsen och sånt. Och köttet var ju en lätt match.

Men sedan på lördagen käkade jag två rostmackor med ost, och senare en kycklingsallad. Och en sprite. Men jag struntade i utgång på lördagen, så det blev iallafall ingen alkohol. Igår åt jag däremot fyra rostmackor och lite chips med dippa. Och ett glas fanta. Fan. Det är bara tristessen att skylla på.

Fattar inte varför det ska vara så svårt på helgen? I veckorna går allt hur bra som helst, antagligen för att jag håller mig sysselsatt. Måste börja kämpa på helgen också.

Hursomhelst, nu efter att jag uppnått mitt första delmål känns det lätt att nå nästa till Åhus-helgen. 3-4-5 juli ska jag väga 64,5. Det är ju bara 1,2 kg på två veckor. Borde bli mer egentligen, men det är bättre med små mål så blir man positivt överraskad!


En annan bra sak i helgen var att min pojkvän påpekade hur smal jag blivit. Hur glad blir man då liksom?! Wooohooo!


Nu ska jag ta dagens första kopp grönt te. Mors!


Midsommar

Tränade igår, kändes skitbra, men nu har jag börjat få ont i benhinnorna. Jävla skit, varför händer detta alltid? Får försöka att inte hoppa så mycket i fortsättningen, tills det lugnar ner sig. Det bästa av allt igår: Jag åt ingenting efter träningen!!! Woohoo fan vad jag är grym! En kopp grönt te blev det förstås, men det är ju typ en kcal i det så.

Nu vill jag bara väga mig, så jävla störigt att inte ha en våg, hur ska man då kunna ha kontroll liksom? Känns som om man svävar i ovisshet hela tiden. Tänk så har jag inte gått ned alls? Tänk så är det bara som jag har inbillat mig att magen känns plattare och mina love handles är mindre? Fy fan, så får det inte vara!

Idag är det midsommar och fredag. Lyckades missa frukosten på jobbet för att jag missade tåget imorse. Haha! vSÅ perfekt egentligen! Sa bara att jag redan ätit hemma när jag kom. Och det funkade. Nu är det bara lunch och sedan helvetesmidsommarmaten. Varför äter vi svenskar inte nyttigare högtidsmat? Kan inte någon typ reformera all mat vi äter på jul, påsk och midsommar?

Ska ha en klänning som jag köpte förra sommaren och som då satt tajt tajt tajt. Men nu sitter den löst löst löst!

Förresten! Fan vad glad jag blev av de två kommentarer från förra inlägget! Tusen tack tjejer! Följer era bloggar redan, nu kör vi på detta :D:D:D

Nån som läser?

Träningen igår gick fint, men när jag kom hem var jag så jävla sugen på mat så det blev två knäckisar med kaviar och ost (och gurka och tomat) och en liten tallrik fil med sockerfri musli. Sedan åkte pojken och handlade lösgodis, så jag tog nog fem bitar. Usch, men det känns ändå ganska okej. Idag på lunchen blev det diverse sallad, tomat med lite pesto, vit fisk och ett kex med lax och ett med ost. Men torsdagskakan (kanelbullekaka) kunde jag slänga i papperskorgen när min kollega gick ut på stan på lunchen.

Träning idag igen. Idag SKA jag inte äta något efteråt. Det är för fan midsommar imorgon, vilket betyder massa sprit och mat. Fan jag vill verkligen inte. Ska nog börja skylla på tandvärken redan idag tror jag. Annars kanske det verkar misstänkt. Känns iallafall bra att träna idag igen, då blir det tre gånger denna veckan. Förhoppningsvis ngn PW på söndag. Eller tennis.

Jag har tänkt lite på alla andra gånger jag försökt gå ner i vikt. Försökt att skippa godis och sånt. Det har aldrig funkat, istället slutat med att jag liksom blivit arg på bantning och käkat mcdonalds eller nåt. Men denna gången är allt så annorlunda. Det känns verkligen som om jag kommer klara det! I slutet av sommaren vill jag vara nere på  60-61 kg. Hade varit så underbart. Och det ska ske, det ska det!

Nån annan gång ska jag berätta om min fettohistoria, kanske lägga in lite bilder och sånt.

Sen undrar jag, är detr nån som läser detta överhuvudtaget? Har ju inte precis gjort nån reklam för bloggen, men om det är nån som läser och känner igen sig, kom med tips eller annat för sören!

När jag blir smal

När jag blir smal ska jag:

Tatuera mig på ryggen eller under bröstet på sidan

Lunchen

Lunchen gick bra, detta åt jag:

tre svampar
tre plommontomater
blandsallad
gurka
morötter
lite lite pasta med tonfisk
en liten bit kyckling
två skivor kokta morötter
ett glas isvatten

Känner mig inte mätt, vilket känns skitbra! Nu tror jag inte att jag ska äta mer idag, kanske en kopp te innan jag går hem. Ska på fotboll ikväll, så förhoppningsvis blir det ingen middag.

Har kollat lite olika thinspobloggar nu. Känns riktigt bra, att man har så mycket att läsa om andra! Tack allihopa!

Jag tror min kollega börjar märka att jag inte äter så mycket längre. Men hon är så jävla fet, så det känns inte som om hon kommer säga nåt. Om hon skulle fråga, tänker jag säga att jag inte vill äta så onyttigt bara. Men jag tror inte hon kommer fråga, då lär hon ju få världens jävla skuldkänslor själv. Haha!

Målsättning

Jag har inte riktigt vågat göra någon plan för min vikt, för jag vet inte om det kommer funka. Tänk om jag inte går ner alls? Fy faan, jag måste! Igår gick det jättebra, åt bara lunchen på jobbet och sedan tränade jag med en vän, efteråt åt jag bara fyra chilinötter och drack en kopp grönt te. Jag måste ha gått ner från min startvikt, 68 kg.

Nu gör jag iallafall en målsättning, men istället för belöningar så sätter jag upp olika händelser därjag vill ha en särskild vikt:

Midsommar (fredag): 66 kg [x]
Åhus (3/7): 64,5 kg [x] (63,5 1/7)
Spanien (13/7): 62,5-62 [  ]

Sådär, får se om jag vill börja med belöningar, för mig är det egentligen en belöning att få gå ner i vikt. Se bättre ut. Vad är bätter liksom?

Idag ska jag be min pappa ta med vågen. Imorgonbitti ska jag väga mig. Då måste jag se resultat!

Vecka 3

Känns som om jag klarade av helgens frestelser ganska bra. Blev inte mycket alkohol iaf, bar två glas vin och ett glas champagne på hela helgen. Det här med att köra funkar ju skitbra! Ingen som tycker det är konstigt heller.
Maten då, jag åt ju som vanligt, men mycket sallad och ingen läsk m.m. Så jag kände mig inte jättesvullo, men ändå kändes det ju inte bra.

Igår låg jag bara hemma i soffan hela dagen. Var helt slut efter en hel vecka med massa saker tt göra. Så jag åt tre mackor och ganska mycket chilinötter på hela dagen. Känns inte så farligt iallafall.

Nu är det ny vecka med nya tag! Känns bra att alla jävla studenter är över, nu är det bara midsommar kvar, men det kan jag alltid klara. Inte lika jobbigt med bara kompisarna heller. Idag har jag ätit lunch, sallad, kyckling och lite nudlar. Var tvungen att ta lite mögelost också (måste sluta med det!). Det är träning ikväll, så jag tänker inte äta mer idag. Imorgon ska jag be min pappa om att få låna hans våg ett tag. Han använder ändå inte den, så då borde ju jag kunna få den. Måste bara se resultat. Nu är jag inne på min tredje vecka och jag startade på 68 kg. Jag hoppas jag är nere på 66,5-66 iaf. Kanske inte, med tanke på alla jävla studenter och skitmat, men ändå. Nu sätter träningen igång på allvar också, tre gånger i veckan plus tennis med pojkvännen. Det borde sätta igång förbränningen lite iallafall.

Den 13/7 åker jag till malaga med pojken och då vill jag väga 62,5-62. Hade varit så jävla skönt att kunna visa upp lite fina former! JAG SKA KLARA DET!

Har hittat en massa bra thinspobloggar nu, bara att frossa ju :D:D


It's over

Pew, lunchen är över, ochdet blev en hel del att äta. Usch, gillade inte det alls. Eller jo lite, men det kändes verkligen fel, samtidigt som det var skönt att få nåt i magen. Nu har jag räknat lite på det och enligt mig har jag fått i mig ca 702 kcal. Lite mer kanske. Hoppas inte. Men ikväll på studenten kan jag iaf skylla på att jag åt så mycket innan idag. Och vara ärlig.
Träning blir det inte heller idag. Men imorgon ska jag försöka hinna med något innan vi sticker på ytterligar en studentfest. Bli snart tokig på alla jävla studenter man måste gå på. Eller på maten rättare sagt.

På söndag blir det hårdbantning de luxe, plus någon sorts träning. Gärna tennis.

Hungry

Jag är så jävla hungrig! Har inte ätit sedan lunchen igår, plus två öl igårkväll. Men jag ska ändå ta det lugnt idag på lunchen, inte hetsa. Men jag har mått sjukt illa hela morgonen, försökte spy, men det gick inte. Brukar ju kännas bättre då.

Idag ska jag nog kunna sticka iväg och köpa en våg, om vädret blir bättre d.v.s. Sen ikväll ska jag på student igen. Men jag får skylla på något helt enkelt. Vill inte dricka.

Jag känner mig smalare, det går på rätt håll. Att det funkar, så jävla skön känsla! Min kompis sa igår att jag borde ligga på ca 1000-1200 kcal om dagen. Jag ligger på ca 200-400.  Fast igår blev det 553. Fan utan ölen hade jag stannat på ca 90 kcal. Fan fan fan. Pissöl. Full blev jag också, på två stycken. Har typ aldrig hänt förr.

Nåja, längtar bara efter att få väga mig. Det är pepp!

Bra dagar

Igår var en mycket bra dag. Åt bara lite sallad på jobbet, sedan ingenting (förutom te) fram till träningen. Efter träningen kom jag hem och såg på fotbollen med min kille och då åt jag kanske 5-10 chilijordnötter. Men jag tror inte det var så farligt. Träningen var iallafall skitbra, och jobbig. Tränade mycket mage och det är ju den som är det största problemet. Så det känns bra att veta att det blir denna träning 3 ggr/vecka hela sommaren!

Idag har det gått helt ok. På lunchen på jobbet åt jag sallad, som vanligt (då menar jag typ blandsallad, gurka, tomat, morötter) och en halv liten potatis och en tugga fisk med remouladsås. Allt för publiken. Det var bara jordgubbar till efterätt idag så det gick ju bra, jag åt nog fem st. Men det är väl inte farligt? Kan ju knappast vara många kal i en jordgubbe liksom. Vi blev bjudna på wienerbröd idag också, men jag tackade bara nej och sa att jag ska försöka att inte äta kaka varje gång. Och ingen reagerade neggo. Fan vad bra det går nu!

En annan underbar sak är att jag faktiskt börjar se lite lite lite resultat nu. Mina chinos som jag har på jobbet satt mycket lösare imorse och mina love-handles är inte lika stora längre. Fan, detta kommer funka!

Har fortfarande ingen våg dock, sjukt störigt. Kanske hinner köpa en imorgon. Idag ska ag och en kompis dricka vin. Ska bli trevligt, men jag får försöka hålla mig till ett eller max två glas. Både pga kalorier, men också för att jag kommer bli full som en alika eftersom jag inte ätit mycket idag. Men det är så värt det!

Läste på en blogg att när man känner hunger så bränner kroppen fett. Är detta sant? Fan vad bra isåfall! För jag var skithungrig imorse när jag gick hemifrån, och det brukr jag aldrig vara. Isf måste det varit för att jag tränade igår. Vilket jag inte heller gjort så ofta :P


Kaka på jobbet

Åhhh! Jag orkar inte med alla jävla sötsaker vi ska ha hela tiden. Nu hade vi tårta för att fira en födelsedag. Men jag tog en liten tugga, och sedan gav jag det till min kollega och skyllde på att den inte var god. Så det gick ju rätt bra. Jag var inte ens lite sugen faktiskt! Kände bara att jag verkligen inte ville ha.

Jag har sett att andra bloggare har gjort upp delmål och även belöningar när de uppnås. Ska tänka ut några bra belöningar jag kan ha.
Sen ska jag även göra en lista på vad jag kan göra istället för att äta när jag är hemma. Börjar så smått:
Städa
Sortera saker, organisera (kan ju ta hur lång tid som helst!)
Ut och gå/springa/cykla
Sova
Duscha
Göra olika frisyrer
Måla naglarna
Fixa fötterna
Prata i telefon
Läsa olika tidningar
Gå på stan

Ja, det finns ju en del att göra.

Student

Guuuud, jag glömde helt bort att jag skulle skylla på tandvärk igår på studenterna. Fan fan fan! Men jag åt bara lite lax, en kycklingklubba, lite potatisgratäng och resten sallad. Plus lite efterätt. Men det var ändå inte alls bra! Fy, smått ångest på det idag. Men jag får bara kämpa hårdare resten av veckan istället.

När faaan ska jag hinna köpa en våg?! Känns som om denna veckan är full med massa jobbiga saker, har inte tid med nånting. Idag är det iallafall träning, hoppas det är jobbigt så man tappar lite kallisar. Fram till nu har jag som vanligt bara druckit två koppar grönt te. Just det! Måste köpa riktigt grönt te snart. Eller funkar det med påste?

På söndag ska jag ha en våg hemma, för då ska jag vägas! Eller ska man kanske ta det på fredagen istället. Helgen blir ju alltid lite värre, med alkohol och sånt.

Nu ska jag "äta" lunch.

Lunch...sådär

Usch, lunchen gick sådär. Eller det gick bra, för folk gick på min tandvärksgrej. Men så stod det ett helt bord med ostar. Så jag tog lite lite lite. Om jag har räknat rätt så fick jag i mig 380 kallisar. Hm...blir svårt att hålla de 700 ikväll. Men det måste gå! Har kollat lite inspovideos nu på lunchen och är supermotiverad igen! Fan alltså, denna sommaren ska bli bra. Inte som förra, då kände jag mig större än nånsin, vilket jag också var. Fy fan!

Ska man göra upp små delmål i sin viktnedgång? Typ om två veckor ska jag väga detta m.m.? Måste ju köpa en våg först, känns lite meningslöst annars. Men det ska jag nog göra. Så kämpar man på mer.

Nu ska jag ta en cigg och en kopp te.

Nöjd

Hallojsan! Denna veckan har ju gått hur bra som helst hittils! Igår tog jag med mig mamma och gick en runda, ca en mil. Eller jag det tog iaf 1 h 20 min så det kändes bra. Hon går hur snabbt som helst också, vilket betyder PW! Dessutom hade jag bara tagit en kopp te med min kompis innan, och rökt en massa cigg såklart.

Med tanke på att jag igår hade fått i mig ca 150 kal och gått så långt så kunde jag unna mig  två knäckisar med tomat och kaviar på. Men det kändes onödigt efteråt. Det är så typiskt mig att bli sugen på nåt så fort jag sätter mig ner i soffan. Kan inte kolla tv utan att äta nåt känns det som. Skitstörigt. Men jag är iallfall nöjd med dagen.

Idag har jag inte ätit nåt än, bara druckit en kopp te. Jag berättade faktiskt för min mamma om min bantning igår, men jag sa bara att jag försöker att bara äta en gång om dagen (på jobbet) och hon tyckte det lät ok bara jag inte höll på för länge. Så det är ju bra, att hon inte behöver bli misstänksam ännu iaf.

Ikväll är det ju två studenter att gå på, men jag kommer köra på min tandvärk på båda. Det blir ingen motion idag, men imorgon börjar sommarjympan så då blir det lite iaf. På söndag blir det nog tennis igen. Det är verkligen skitkul! Och uttröttande.

Måste köpa en våg nu.
Skriver snart igen.

Anananananana

Har suttit och kollat thinspo nästan hela dagen. Blir så pepp!!! Hittade en massa bra svenska bloggar som min ungefär, men de tjejerna har ju kommit mycket längre. Lite tråkigt är att ingen av dem har samma vikt som jag som utgångsvikt. Men jag får kämpa hårdare helt enkelt.

Idag ska jag träffa en vän efter jobbet för kaffe, men för min del blir det te. Det är bra att jag slutade dricka kaffe för ett tag sedan, så slipper man alla äckliga latte, chai m.m.

Har tänkt lite på olika jobbiga mattillfällen som kommer den närmaste tiden:

Imorgon: Två studenter (strategi: skyll på tandvärk, kör bil = ingen sprit)
Fredag: Student igen (Tandvärk)
Lördag: Student igen (tandvärk)

Det kommer inte vara samma människor på ställena, vilket är bra!

Midsommar: Svårt, inte mycket grönt. Inget kött, mest sill
Spaniensemester: Lätt! Mycket frukt och grönt, fisk! Ingen glass, godis m.m.

Idag ska jag ut på PW tänkte jag. Läste nånstans att man ska bestämma runda innan man går, vilket jag aldrig gör. Så det ska jag göra idag. En timme tänkte jag mig.


Tips

Hej! Jag har kommit på en skitbra ursäkt för mig att inte äta. Mina visdomständer är på gång (det är sant) så då är det ju inte kul att äta. Det gör faktiskt ont i dem emellanåt, men jag kan ju alltid överdriva lite extra! Skitbra, det ska jag köra på imorgon!!! Wiihoo, nu blev jag glad :D

My ana life

Usch, en ganska dålig helg är över. Eller den har varit skitkul, men det har blivit alldeles för mycket kalorier. Men det började bra med att jag  hade tappat ett kilo förra veckan. Jag kände mig inte alls sådär uppblåst heller. Men nu till det dåliga:

Fredag: Sallad på jobbet, buffe i malmö (coleslaw, ärtot, svamp, en potatis), tre öl
Lördag: Räksallad med bröd och mild sås, öl & vin, knäckebröd med ost
Söndag: Tre rostmackor med ost, mcfest meny, tre mackor med ost, lösgodis, coca cola (STOR BAKISDAG)

Usch, söndagen borde inte sett ut så. Det blir hårt denna veckan. Imorgon ska jag även på två studenter så det gäller att hålla igen. Ska iallafall köra, så det blir ingen sprit för min del. Vet inte vad det blir för mat heller, men jag har ju slutat äta kött så förhoppningsvis kan jag hålla mig till sallad. Och ytterst lite efterrätt, om jag inte kan lyckas undvika den. Jag måste läsa mer om hur man helt och hållet slipper äta!

Idag har det iallafall startat bra, har bara ätit lite sallad och några räkor till lunch. Och druckit en kopp grönt te. Det blir inte mer idag. Denna veckan blir det även träning på onsdag, så lite kalorier bränner jag väl då.

Motivationen kommer, ska kolla lite thinspobilder nu :D


My ana life, day 2

Hejsan! Det gick jättebra igår! Åt ingenting efter lunchen, som ju bara bestod av lite sallad. Jo, en liten bit päron på tåget hem för jag höll på att dö av hunger. Kändes som om jag skulle spy. Kanske berodde det på att jag druckit så mycket te, brukar bli illamående då.

Spelade tennis också, och det gick bra. Trodde inte jag skulle orka så mycket, men det gjorde jag!

Imorse mätte jag midjan igen, och jag har faktiskt minskat sedan sist. från 75 till 72 cm. Nu ska det bara neråt!

Idag gick det inte så bra, vi åt frukost på jobbet och jag hade planerat att jag skulle ta med maten ner på rummet och spotta ut den i servetten när inte min kollega såg. Men det gick ju åt helvete när hon ville äta i matsalen. Så jag fick tvinga i mig en bulle med skinka och brie, men jag tog en massa paprika och sallad som jag åt, sedan klagade jag på att bullen var äcklig, så det blev inte så mycket ändå. Sen drack jag en kopp grönt te.

Vi slutar tolv idag, och får ingen lunch här, vilket är super! Jag har sagt att jag ska hem och äta lunch innan vi sticker till Malmö, men det ska jag inte :)

Utkast: Jag ska ...

Jag ska bli smal! Denna bloggen kommer vara hemlig, iallafall för de jag känner. Jag har bestämt mig. Nu ska jag bli smal. Inte bara lite slimmad, utan anasmal. Jag vill inte få anorexi, så jag måste vara försiktig, det vet jag. Men jag vill inte se ut som jag gör.

Ingen kan få veta något. Jag måste planera, planera, planera. Men det kommer gå! Kan ju ge lite fakta om mig till en början så ni vet vad jag utgår ifrån:

Längd: 165 cm
Vikt: 68 (fy faaan)
Midja: 75 (var längesen jag kollade, ska uppdateras)
Tränar: Gym, 1-2 ggr/veckan
Favoritmat: Ost, pasta, mackor
Målvikt: 50 (till en början)
Röker: Ja

Jag har tänkt mycket på hur jag ska uppnå detta. Jag måste lära mig att räkna kalorier. Någon som har bra tips? Tycker det är svårt att följa tabeller då de oftast anger kal/100 g. Ska man liksom väga maten innan? Hursomhelst, jag vill inte äta mer än 700 k/dag. Absolut inte över 1000. Lite saker som jag redan börjat med för att nå min målvikt:

Slutat äta:
kött (bara fisk och fågel)
Bröd (endast knäckebröd)
Godis
Smör
kakor
läsk
potatis

Såhär ska en bra dag för mig se ut:

Frukost: ingenting, grönt te på jobbet vid 8-9 tiden
Lunch: Sallad på jobbet, försöka att inte äta "vanlig mat" på tallriken
Middag: 1 ägg, knäckebröd / yoghurt
Utöver detta ska jag dricka minst 3 koppar grönt te och en massa isvatten.

När det gäller träningen så har jag varit väldigt lat med gymmet den sista månaden. Mitt kort går ut denna veckan, men den 15 ska jag och en kompis börja på sommarjympa 3 ggr/vecka. Så lite träning blir det. Min last är att jag hatar att träna. Eller jag hatar inte själva träningen, men att ta sig dit.

Har kollat en massa sidor med thinspiration, och det känns bra att det är fler än jag som har som mål att tappa vikt. Då kan man hjälpas åt.

Så jäkla snygg!

Idag har jag hitills ätit:

Frukost: grönt te på jobbet
Lunch: spenatblad, gurka, 1/4 tomat, två tigerräkor

Torsdagar blir jobbiga, då har vi kakdag på jobbet. Jag och min kollega tar oftast med den ner på rummet, så jag borde kunna slänga det i papperskorgen när hon inte ser. Det funkade idag iallafall. Brownie. Det bästa var att jag inte alls var sugen! Ville inte heller ta kex med ost på efter maten.

Idag ska jag och min pojkvän spela tennis. Hoppas det går bra så att jag tar ut mig själv. Bränna kalorier! Tänkte inte äta nåt innan det. Bara te hemma. Efteråt blir det nog ett ägg och knäckis.

På lördag ska vi ha fest. Då ska jag se lite smalare ut. Ska väga mig då också

First day of ana

Vafan, hade precis skrivit en massa saker, nu pallar jag inte igen. Ska iallafall bli riktigt jävla smal nu. Har en massa bra planer.

Längd: 165
Vikt: 68
Midja: 75 (ska uppdateras)
Röker: ja
Så jäkla snygg!

Idag ska jag spela tennis och bränna kalorier. Kan någon lära mig hur man räknar kalorier? Tycker det är svårt att följa tabeller eftersom de tar allt i 100/g. Ska man väga maten liksom?

Måste köpa våg!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0