I mål!

Nådde ändå mitt delmål, bara en dag senare :D 67,8 visade vågen imorse! Trots en halvdålig dag igår. Satt hemma ensam framför tvn och kunde inte motstå att ta lite kryddkorv med fetaost.

Detta åt jag igår:

Frukost: 1 ruta mörk blockchoklad (hehe, knasigt)
Lunch: Fibergröt
Middag: Tomat och pestosoppa
Övrigt: 1 chorizo med fetaost

Standing still...

Vågen visade 68 imorse. Missade mitt mål med 0,3 =( Men känns ändå helt okej, men tanke på att det inte går uppåt. Åt ganska dåligt igår, tyvärr. Jävla skit, hade jag ätit bra hade jag nått målet.

Frukost: 1 glas citronvatten
Lunch: 1/2 burk tonfisk + fetaost
Mellanmål: 1/2 burk tonfisk + fetaost (=))
Middag: Fiskgryta med kokosmjölk, torsk, lax, kräftstjärtar och sötpotatis
1 kopp te

Iofs inte jättedåligt (fiskgrytan var f.ö. JÄVLIGT god!), men iom att jag inte tränade alls så...Kommer inte hinna göra det idag heller, kanske imorgon.

Nu ska jag kämpa på här till helgen, för då vill killen äta stuvade makaroner.

Yeeees!!

Yees!!! Idag är jag glad, för vågen visade 68,1 imorse =D Fan vad gött, kommer kanske klara målet till imorgon ändå! Känner mig fortfarande lite halvförkyld, så ligger lågt med träningen tills vidare, orkar verkligen inte åka på nåt nu...

Igår åt jag:

Frukost: 1 glas citronvatten
Lunch: 1/2 tomat med fetaost
Mellanmål: 1/2 tomat med fetaost (igen)
Middag: En tallrik gröt med socker

Idag blir det nog tonfisk och fetaost till lunch. Måste nog försöka få i mig lite mer protein tror jag.

Känns verkligen bra nu, Barcelona here I come!!

Framsteg

Vi fick varsin muffin av chefen idag, chokladmuffin täckt med chokladkräm. Men guess what? Den åkte ner i papperskorgen =D Fan vad gött, var inte ens sugen faktiskt.

Hittills har jag ätit en halv tomat med fetaost på + två glas citronvatten och en kopp grönt te.

Börjar tyvärr känna mig förkyld, plus att jag har massor att göra i lägenheten då jag flyttar till helgen. Det ska spacklas och flyttas möbler, så jag chillar med träningen idag iallafall. Får se hur jag känner mig imorgon. Sprang i morse iaf. Vill inte åka på någon dunderförkylning nu. Fast det positiva med att vara lite halvsjuk är att aptiten sjunker!!

helgen och vikt

Bläääää! Ätit sjukt dåligt denna helgen. Eller fredagen gick bra, åt bara fil och musli på morgonen, men sedan var vi ute på kvällen och jag drack fem öl och två glas vin :(

Sedan fortsatte det. Pasta på lördagen + godis. Kyckling och klyftpotatis på söndagen + naturgodis.

Hade sån jävla ångest inför vågen imorse, den visade iofs 69, vilket betyder att jag gått ner 0,1 under helgen. Konstigt. Men mitt mål på onsdag, 67,5 känns svårt. Men jag ska fan ligga i ordentligt idag och imorgon!

Sprang imorse, men nu känner jag mig nästan lite förkyld. FAN. Varför händer detta alltid????

Hur har det gått för er i helgen?

Fredag och vikt

Fy fasen vad trött jag vart efter träningen igår! Hade ändå tagit en liten skål med fil och musli innan, för jag var så jäkla hungrig och kände att jag behövde energi för att träna.

Efteråt fick jag ett riktigt jobbigt sug, så jag åt två skålar fil och musli till (mina "skålar" = ca 2 dl fil och 1/4 dl musli)
Sen kom min kille och ville äta, så vi köpte varsin sallad i pitabröd. Inte bra, jag vet! usch, jag måste bli bättre på att säga nej till sånt. Men det känns som om han tar illa upp om jag inte vill äta med honom...Någon som har några tips på vad man ska göra??

Vägde mig imorse iaf, 69,1. Inte bra, men kändes bra att det inte var på plussidan iaf.

Helgen borde inte bli särskilt jobbig, ingen utgång så jag borde kunna hålla igen som fasen på alla kalorier. Ska ta en PW på lunchen, sprang aldrig imorse.

Åh jag vill vara nånstans runt 68,5 efter helgen!!!

RSS 2.0