Sluta nu!

Vilka stör jag jobbar med! Vi äter i en stor matsal där detserveras all möjlig mat. Mycket olika sallader m.m. så det är lätt att var nyttig om man vill. Idag hade vi bl.a. vårrullar, vilket jag faktiskt inte gillar. Men det var en som vi satt med som anmärkte på det när jag sa att jag inte gillar det. "Vilket svältdiet går du på?". Ursäkta?! Jag åt sallad, tomat, gurka, morötter, böner och lax. Jag blev så jävla arg! bara för att jag kanske inte vill trycka i mig massa fett och skit, varför ska jag behöva försvara vad jag äter och inte äter? Nä, fy fan vad arg jag blev. Så bara därför tog jag två digistive med mögelost på. Så hon skulle hålla käften. Jävla kärring alltså!

Men jag kände verkligen att jag behövde något mer än bara sallad. Har ju bara ätit två gånger denna veckan, och det är träning ikväll som jag inte kommer palla med om jag inte ätit nåt. Men det blir iallfall inte mer idag.

Vågen visade konstigt nog 60,5 imorse. Knasigt. Men ändå perfekt!

under 60!

Wow!!! Efter min tur på stan var jag helt deppig, provade bikinis och sånt. Aldrig bra pepp. Men så kom jag hem och tänkte att "jag får väl väga mig och se hur mycket jag gått upp, också kan jag frossa sen". Men så gick jag upp på vågen och pang! 59,9! What liksom?! 8,1 kg sedan jag startade. Det är fan bra!

Nu vill jag bara se vad vikten står på imorgon bitti. Detta var ju faktiskt efter en hel dag, dock bara med sallad och räkor som intag.

usch

Livet är fan orättvist. Sedan jag fick hem vågen har min pojkvän också börjat väga sig. Det är bara det att hans vikt är så märklig. I söndags efter en helgs festande och frossande vägde han 73,5 kg. Igår kväll när han bara suttit inne och spelat tvspel och ätit en pizza hade han gått ner till 71. Vafan liksom?! Här kämpar man på som en jävla dåre och så sitter han hemma och tappar vikt utan att lyfta ett finger.

-1

Igår gick skitbra! Tränade, hade hur mycket energi som helst, så jag tog verkligen ut mig själv till max! Och nu till det bästa: Åt ingenting alls efteråt, ingenting på hela kvällen! Och jag var faktiskt inte så sugen...

Imorse visade vågen 63,4. bara - 1hg sedan sist. Såg på min målsättning att jag ska ligga på 62,5 när vi drar till malaga. Det borde inte vara svårt. 1 kg på en vecka. Det SKA gå.

Idag blir det ingen träning, dock speed shopping så jag hoppas gå bort lite kcal då.

Rädd

Usch, ända sedan jag vägde mig så känns det som att allt står still. Vet inte varför, men det känns precis som om jag omedvetet har nöjt mig med de fem kilona jag tappat. Men det GÖR jag INTE! Jag vill ner under 60, 55 allra helst. DET SKA GÅ!!!

Kommer verkligen vara stenhård denna veckan. Ska väga mig idag när jag kommer hem och sedan är det vägning varje dag som gäller fram till nästa vecka. Och jag ska fan stå emot frestelser! Detta kan vara frestelser i veckan:

Ost på jobbet (bara att skita i, helt enkelt. Ost är FETT)
Efterrätter på jobbet (skita i, om någon frågar får jag helt enkelt säga att jag inte vill äta en massa skit)
Kaka m.m. på avdelningen som folk bjuder på (tacka nej, samma anledning som ovan)
Middag hos min pappa på onsdag (skyll på stress inför resan och fråga om vi kan ta det efter semestern)
Pojkvännens mat och godis på kvällarna (säg åt honom att inte låta mig ta, rök eller drick te ist)
Äta efter träningen (Drick massa vatten och te direkt när jag kommer hem, rök, ta en dusch)
Mat i helgen i Falkenberg (ät inte frukost, ät frukt, melon m.m. ät så lite som möjligt på kvällen. Drick lite sprit)

JAG SKA KLARA DET.

Tillbaka!

Helgen gick ganska bra, har ätit ganska mycket, men nyttigt. Dessutom har vi hängt på stranden hela tiden och spelat strandtennis och badat och varit igång. Har inte velat väga mig sedan jag kom hem, men jag tänkte göra det idag.

Denna veckan blir riktigt stenhård. Malaga väntar ju på måndag och till helgen ska vi till Falkenberg och bo i en kompis sommarstuga.

Det blir iallfall träning tre dagar denna vecka. Om jag hinner ska jag ut och cykla på tisdag tänkte jag.

Hur går det för er?

A haus

Till helgen ska jag till Åhus på fotbollsturnering (ska dock inte spela, tyvärr) och då ska vi bo i husvagn med en massa kompisar. Vet inte riktit hur jag ska lägga upp maten, för alla andra kommer ju vilja äta både frukost, lunch och middag. Frukosten kan jag ju antagligen hoppa över helt och hållet. Men lunch och middag blir svårare. Det finns en restaurang som serverar tacos och pasta med sås hela dagen, och alla mina kompisar vill äta där. Men jag tänkte att om det blir den så tar jag ´bara sallad till tacos, äter ju ändå inte kött så det blir ingen äcklig köttfärs. Minimalt med sås.

Nedgång

Kan inte skriva så mycket nu, men vill bara säga att min nya våg visade 63,5 imorse!!! 4,5 KG NER!

YESYESYEYSYES!

RSS 2.0